SIKER = Kommunikáció, Önismeret, Asszertivitás


Konfliktuskezelés tréning

Ki ne lenne, aki nem szeretne konfliktusok nélküli világban élni?

Elfelejteni a munkahelyi összeütközéseket, az érdekek egymásnak feszülését?

Vajon törvényszerű-e a munkahelyi konfliktus?

A konfliktusok kezelése végigkíséri egész életünket, akár magánéleti, akár szakmai oldalról nézzük. Teljes mértékig a vitákat nem lehet kikerülni, hiszen társadalomban élünk, különböző típusú emberek vesznek minket körül, egyedi jellemvonásokkal, különböző véleményekkel és érdeklődési körökkel.

Elmondható, hogy az esetek nagy százalékában viszonylag jól bánunk ezekkel a konfliktusokkal, de néha bizony előfordul, hogy csak nő, növekszik bennünk a feszültség egy adott szituációt illetően, majd minden átmenet nélkül hirtelen kitör belőlünk, ami lássuk be, nem feltétlenül szerencsés.

Gyakorta pont azokban a helyzetekben nem merünk konfrontálódni, ahol épp a leginkább kellene, ahol napjaink többségét töltjük: a munkahelyen. Sokszor söpörjük a problémát a szőnyeg alá, nem veszünk róla tudomást, hallgatunk, amikor szólni kellene, és még hosszasan sorolhatnám.

A tapasztalat azt mutatja az ilyenfajta viselkedés többszörösen vág vissza, állandósult stresszel, ingerültséggel, fejfájással, a nézőpontok megmerevedésével, egyfajta állóháborúvá alakulnak át.

Ugyan ki menne be jókedvvel nap, mint nap egy ilyen helyre dolgozni?

Belátható, hogy a konfliktusok nem vagy rosszul kezelésének súlyos ára van, akár az emberi oldalt, akár a gazdasági oldalt tekintve.

Éppen ezért rendkívül fontos, hogy továbbfejlesszük konfliktuskezelési képességünket mind az egyén, mind a vállalat szintjén.

Tréningünk ehhez kínál nemcsak elméleti magyarázatot, hanem rengeteg gyakorlati helyzetet, ahol mindenki a „saját bőrén tapasztalja” meg a konfliktust magát és megoldásának lehetőségeit.

Felhasználjuk az Önök munkahelyi és hétköznapjaikból vett konkrét eseteket, hogy a lehető legoptimálisabban profitáljanak ebből a tréningből.

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad.
Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.
(Gandhi)

Tréningjeink zárt illetve nyitott tréningek. A zárt tréningeken értelemszerűen a szerződött cég munkatársai vehetnek részt, míg nyílt tréningjeink bárki számára elérhetőek, akiknek figyelmét az adott téma felkeltette. A tréningek elvégzéséről igazolást adunk ki.

Jelentkezéssel kapcsolatosan kérem keressenek minket bizalommal.


A mindennapo​k megoldása...!