SIKER = Kommunikáció, Önismeret, Asszertivitás


Vállalati tréning

Vállalati tréningjeink a vállalatok valós problémáira helyezik a fókuszt és kínálnak egyedi megoldásokat.

Egy jó tréninggel a csoport, a kollektíva teljesítménye mérhetően emelkedik, a munkatársak összetartóbbak és elégedettebbek lesznek.

Nagyon sok múlik a társas serkentésen, a kapcsolattartáson, hiszen egy ember teljesítményére mindez rendkívüli hatással van. Éppen ezért nagyon fontos a jó munkahelyi légkör, az egymásra figyelés, a jól működő emberi kapcsolatok. Mindez elengedhetetlen feltétele a hosszú távú sikernek.

Egy ilyen kollektívában a stressz, a konfliktus és a kiégés minimálisra csökkenthető, ami a teljesítmény növekedését hozza magával. Nem beszélve arról, hogy egy ilyen csapatot jóval könnyebb irányítani, motiválni s önállóan is képesek a hatékony munkavégzésre.

Amire nem árt figyelni, ha tréningezésre adjuk a fejünket.

A tréningbe befektetett pénzünk és időnk valójában csak akkor fog megtérülni, ha az arra nyitott. valóban motiválható csapatot, kollektívát, személyeket, vezetőket, kulcsembereket küldjük el az adott tréningre. A muszáj alapon megszervezett és lebonyolított céges tréningek nagy hátulütője általában az, hogy sohasem az vesz részt a tréningen, akinek valójában ott kellene lennie.

A vállalati tréningek kiválóan alkalmasak arra, hogy

  • alakítsa és erősítse a kollektívát
  • növelje a motivációt, fokozza a teljesítményt
  • felkészítsen a várható szervezeti változásokra, átalakításokra
  • problémamegoldásra
  • negatív csoportdinamikai folyamatok felismerésére, megváltoztatására

Vállalati tréningjeink lehetnek egy vagy több alkalomból álló tréningek, illetőleg zártak és nyíltak.

A zárt tréningek egy adott céggel kötött megállapodást követően csak a szerződött cégnek elérhetők, míg a nyílt tréningjeinkre bárkit szívesen látunk, akit a meghirdetett téma felkeltette érdeklődését.

Keressen minket bizalommal!


A mindennapo​k megoldása...!