Hipnocoaching, Önismereti-, asszertív-, stresszkezelés- és konfliktuskezelés tréningek


Ahány szakirodalom, annyiféle meghatározás létezik a tréning fogalmára.
A tréning módszertanilag komplex, gyakorlatorientált módszer, mely mindig egy konkrét cél elérése köré szerveződik.

Általában kiscsoportban, folyamatos interakciók keretei között zajlik. Fontos az állandó visszajelzés a tréning résztvevői között.

A tréning meghatározó eleme, alapja, a tapasztalati tanulás, a sajátélmény szerzése. Ahogy azt Konfuciusz is mondta:

Mondd el és elfelejtem; mutasd meg és megjegyzem; engedd, hogy csináljam és megértem.

A tréningen résztvevő saját élmény útján szerzi meg azokat az ismereteket, sajátítja el azokat a készségeket, begyakorolja a logikai lépések sorozatát, melyeket a későbbiekben alkalmazni tud.

A tréningeknek kiemelkedő szerepe van a munkahelyi kollektívák, csoportok csapattá építésében, legyen az akár önismereti tréning, stresszkezelés, konfliktuskezelés, valamint asszertív kommunikációs tréning. Tréningjeink segítséget nyújtanak mindenkinek a kommunikáció útvesztőjében, hogy szabadabb, egyszerűbb, és konfliktusoktól mentes életet élhessen.

A hipnocoaching olyan gyakorlatokat és technikákat használ, melyekre egy hagyományos coaching során nincs lehetőség. Ezen eszközökkel feltárhatók azok az elakadások, blokkok, mélyen a tudatalattiban rejlő mechanizmusok, melyek akadályozó tényezői annak, hogy az alany a tréningen tanult technikákat sikeresen alkalmazza. Bizonyára többen hallották már: fejben dől el minden. A tudatalattinkban lévő hiedelemrendszerek azonban nagyban befolyásolják a kitartásunkat, önbizalmunkat, önértékelésünket, s mindezek bizony kihatnak a munkavégzésünkre, a vezetői képességeinkre s még hosszan sorolhatnám.  A hipnocoaching során alkalmazott eszköz a hipnózis, melyet gyakorlott hipnoteraputa s tréner vezet.

A legtöbb tréning elvégzése után a „hurrá” optimizmus érzése fokozatosan elhalványodik, s a konfliktushelyzetekben - melyek kezelése érdekében szakemberekhez fordultunk - pontosan úgy viselkedünk, mint régen, a tréning elvégzése előtt…

Vajon miért nem működnek hatékonyan a tréningek?

Elárulom:

Mert mindenkinek ugyanazt és ugyanúgy tanítják.
Pedig nem vagyunk egyformák!

Miért működnek jól a mi tréningjeink?

Ezt is elárulom:

Mi felismertük az EGYÉN fontosságát.
Önismeretet is tanítunk, így mindenki a saját „szemüvegén” keresztül ismeri fel a problémakezelés módjait, s a megoldást sajátjának tekinti.

Tréningjeink elvégzése után az Ön erősségei sokkal hatékonyabbá válnak, ezáltal jobban tudja kifejezni és érvényesíteni magát a különböző kommunikációs helyzetekben, jobban tudja használni kommunikációs eszköztárát, probléma- és feladatmegoldása sokkal eredményesebbé válik, bántás nélkül fogja tudni kijelölni a határait, és amikor úgy érzi, tudni fog nemet mondani.

Tréningjeink zárt illetve nyitott tréningek. A zárt tréningeken értelemszerűen a szerződött cég munkatársai vehetnek részt, míg nyílt tréningjeink bárki számára elérhetőek, akiknek figyelmét az adott téma felkeltette. A tréningek elvégzéséről igazolást adunk ki.

Jelentkezéssel kapcsolatosan kérem keressenek minket bizalommal.

Tréningjeink zárt illetve nyitott tréningek. A zárt tréningeken értelemszerűen a szerződött cég munkatársai vehetnek részt, míg nyílt tréningjeink bárki számára elérhetőek, akiknek figyelmét az adott téma felkeltette. A tréningek elvégzéséről igazolást adunk ki.

Jelentkezéssel kapcsolatosan kérem keressenek minket bizalommal.


A mindennapo​k megoldása...!